Karšti patiekalai
Vištienos karis – indų virtuvės patiekalas. Dažniausiai šio troškinio pavidalo patiekalas patiekiamas su ryžiais.
Kiniški ryžiai su kiaušiniu yra gan populiarus pasirinkimas kinų restoranuose. Tokį patį patiekalą galite
Klasikiniai Kijevo kotletai – bene populiariausias vištienos mėsos patiekalas. Įprastame recepte, kotletai apvoliojami džiūvėsėliuose
Paelija su jūros gėrybėmis („Paella“) – vienas iš nacionalinių Ispanijos patiekalų. Paelija recepto pagrindiniai
Grikių košė yra vienas iš labiausiai paplitusių garnyrų. Ir nenuostabu, nes grikių košė yra
Labai skanūs ir lengvai pagaminami dietiniai grikių kotletai. Išbandykite šį nuostabų receptą, paįvairinkite savo
Paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas – vištienos kepenėlės grietinėje. Dažnas šio patiekalo ingredientas yra
Tai tiesiog skani avižinių dribsnių košė. Jei po ranka turite riešutų sviesto, obuolių ir
Koldūnai su mėsa – tradicinis rusiškos virtuvės patiekalas. Klasikiniai koldūnai gaminami iš malto kiaulienos
Virtinukai su varške – ukrainietiškos virtuvės klasika. Virtiniai „tinginiai“ lengviems pusryčiams arba vakarienei. Išbandykite šį
Bulvių košė – vienas iš labiausiai mėgstamų garnyrų. Svarbiausia recepto taisyklė – nenaudoti mikserio,
Traškūs vištienos kepsneliai arba vištienos grynuoliai yra vištienos gabaliukai, apkepti dideliame kiekyje aliejaus. Gaminant