Karšti patiekalai
Karštų patiekalų receptai. Įvairios mėsos, žuvies, bulvių, makaronų, varškės ir kitų patiekalų gaminimo būdai. Pasigaminkite itin skanius ir paprastus karštų patiekalų patiekalus namų sąlygomis.
Netikrą zuikį galima kepti iš kiaulienos, iš kiaulienos-jautienos faršų, arba galima pasirinkti liesesnį variantą
Itin traškios saldžiosios bulvės orkaitėje. Kepti batatai tinka tiek, kaip užkandis, tiek ir kaip
Makaronai (spagečiai) su Bolonijos („Bolognese“) padažu yra vienas populiariausių italų virtuvės patiekalų. Norėdami pagaminti
Bulvių plokštainis arba kugelis – lietuviškas patiekalas iš tarkuotų bulvių, labai sotus ir skanus.
Kepta antis, tai labai dažnas šventinio stalo patiekalas, tačiau reikia nepamiršti, kad jis taip
Kukurūzų košė su pienu – vieną iš sveikiausių ir lengviausiai paruošiamų košių. Verta paminėti,
Klasikinis troškintų kopūstų su dešrelėmis receptas. Šis sotus kopūstų karštas patiekalas yra ne tik
Jautienos guliašas – klasikinis vengriškas patiekalas. Sultingas bei skanus jautienos guliašas su padažu ir
„Laimas, čili pipiras…“ – marinatas, kuris nepaliks abejingų. Šie pikantiški deriniai, vištienai suteikia sultingumo,
Įdarytos paprikos — paprastas ir skanus patiekalas, populiarus įvairiose pasaulio virtuvėse. Šioje recepto versijoje
Greitai paruošiamos midijos česnakiniame grietinėlės padaže. Midijos – tai ne tik skanu, bet ir
Falafeliai – tai maži kukuliai kepami aliejuje iš avinžirnių. Šis tradicinis arabiškas patiekalas valgomas