1 val 30 min 6
Netikrą zuikį galima kepti iš kiaulienos, iš kiaulienos-jautienos faršų, arba galima pasirinkti liesesnį variantą
40 min 6
Itin traškios saldžiosios bulvės orkaitėje. Kepti batatai tinka tiek, kaip užkandis, tiek ir kaip
1 val 40 min 4
Makaronai (spagečiai) su Bolonijos („Bolognese“) padažu yra vienas populiariausių italų virtuvės patiekalų. Norėdami pagaminti
1 val 40 min 5
Bulvių plokštainis arba kugelis – lietuviškas patiekalas iš tarkuotų bulvių, labai sotus ir skanus.
1 val 30 min 5
Kepta antis, tai labai dažnas šventinio stalo patiekalas, tačiau reikia nepamiršti, kad jis taip
40 min 4
Kukurūzų košė su pienu – vieną iš sveikiausių ir lengviausiai paruošiamų košių. Verta paminėti,
1 val 30 min 6
Klasikinis troškintų kopūstų su dešrelėmis receptas. Šis sotus kopūstų karštas patiekalas yra ne tik
2 val 30 min 4
Jautienos guliašas – klasikinis vengriškas patiekalas. Sultingas bei skanus jautienos guliašas su padažu ir
50 min 4
„Laimas, čili pipiras…“ – marinatas, kuris nepaliks abejingų. Šie pikantiški deriniai, vištienai suteikia sultingumo,
60 min 5
Įdarytos paprikos — paprastas ir skanus patiekalas, populiarus įvairiose pasaulio virtuvėse. Šioje recepto versijoje
15 min 4
Greitai paruošiamos midijos česnakiniame grietinėlės padaže. Midijos – tai ne tik skanu, bet ir
40 min 3
Falafeliai – tai maži kukuliai kepami aliejuje iš avinžirnių. Šis tradicinis arabiškas patiekalas valgomas