Skip to content
Greiti Receptai
Prisijungti
  • Užkandžiai
  • Pusryčiai
  • Salotos
  • Sriubos
  • Patiekalai
  • Kepiniai
  • Padažai
  • Desertai
  • Tešla
  • Gėrimai
Titulinis » Karšti patiekalai

Jautienos patiekalai

Jautiena – bulių ir karvių mėsa. Patiekalai iš jautienos yra labai populiarūs dėl lengvumo ir greito įsisavinimo. Riebalų šioje mėsoje mažiau nei avienos ar kiaulienos patiekaluose. Tokia mėsa gali būti naudojama bet kokiam kulinariniam perdirbimui: virtimui, kepimui, troškinimui.

Karšti patiekalai Jautienos guliašas

Jautienos guliašas

2 val 30 min 4
Jautienos guliašas – klasikinis vengriškas patiekalas. Sultingas bei skanus jautienos guliašas su padažu ir
Karšti patiekalai Koldūnai su mėsos įdaru

Koldūnai su mėsos įdaru

50 min 10
Koldūnai su mėsa – tradicinis rusiškos virtuvės patiekalas. Klasikiniai koldūnai gaminami iš malto kiaulienos
Naujausi receptai
Morkų pyragas
Morkų pyragas
55 min 6
Kepta antis
Kepta antis apelsinų marinate
1 val 30 min 5
Čili sriuba
Čili sriuba
30 min 4
Savaitės receptai
Morkų pyragas
Pyragai
Morkų pyragas
55 min 6
Patarimai
Virtos bulvės
Kaip ir kiek laiko virti bulves?
Straipsniai
Kiaušiniai puode
Kiek laiko virti kiaušinius? (Virimo taisyklės)
Straipsniai
Grikių košė
Kaip ir kiek laiko virti grikius?
Straipsniai

Greiti receptai logo

Svetainėje naudojami slapukai statistinės informacijos rinkimui.

Sekite mus
Kategorijos
  • Užkandžiai
  • Pusryčiai
  • Salotos
  • Sriubos
  • Karšti patiekalai
  • Desertai
Apie mus
  • Susisiekti
  • Straipsniai
  • Svetainės žemėlapis
© 2021 Greiti Receptai
Privatumo politika