Sriubos
Įvairių sriubų receptai. Karštos ir šaltos, lengvos ir labai maistingos, tirštos ir skystos, kreminės sriubos. Pasigaminkite patys, tai nesunku.
Klasikinis suomiškos sriubos receptas su lašiša ir grietinėle. „Lohi“ – išvertus iš suomių kalbos
Ukrainietiškų barščių sriuba, kitaip Lietuvoje vadinama burokėlių sriuba. Šios sriubos pagrindas – sultinys, kuris
„Solianka“ – populiari rusiška sriuba, kitaip vadinama šiupininė. Šios mėsiškos sriubos pagrindas – natūralus
Čili sriuba – visame pasaulyje žinoma bei mėgiama meksikietiška sriuba. Sriuba nesunkiai pasigaminsite pagal
Vištienos „Ramenas“ – tai klasikinė japoniška makaronų sriuba su vištiena. Puikiai tinka visiems japoniško
„Gaspačio“ – ispaniškos virtuvės patiekalas, lengva šalta sriuba, gaminama iš trintų iki tyrės tirštumo
Šaltibarščiai – viena populiariausių sriubų Lietuvoje. Šią sriubą rasite bene kiekvienoje Lietuvos kavinėje, o
Klasikinė rūgštynių sriuba su kiaušiniais. Vasariška, lengva, skani sriuba iš šviežių rūgštynių. Labai paprastas
Svogūnų sriuba – tradicinis prancūziškas patiekalas. Jei iš pradžių svogūnų sriuba buvo laikoma vargšų
Meksikietiška sriuba – tradicinis aštrus ir maistingas meksikietiškas patiekalas. Kas daugiau, jei ne dubenėlis
Išvirti skanų vištienos sultinį yra labai paprasta, tam turite žinoti tik porą gudrybių. Siūlome
Gruzijoje charčio sriubai pagaminti naudoja skirtingus receptus. Mūsų pateiktas receptas yra klasikinis, iš paprastų