Sūrio sriuba su vištiena

Prancūziška sūrio sriuba su vištiena

Pikantiška sūrio sriuba su vištiena pagal prancūziškos virtuvės receptą.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Vištienos filė500 g
  • Lydytas sūris200 g
  • Bulvės400 g
  • Svogūnai150 g
  • Morkos180 g
  • Sviestas pagal skonį
  • Druska pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai pagal skonį
  • Žalumynai pagal skonį
  • Lauro lapas3 vnt
  • Juodieji pipirai2 vnt
Energinė vertė

Kalorijų: 379 kcal

Baltymų: 40.5 g

Riebalų: 7.6 g

Angliavandenių: 37.6 g

Paruošimo būdas
60 min Spausdinti
  • Įdėkite mėsą į 3 litrų puodą ir užpilkite vandeniu. Kai tik sultinys pradės virti, įdėkite 1 šaukštelį druskos, porą juodųjų pipirų ir 2–3 lauro lapus. Virkite apie 20 minučių. Tada išimkite mėsą.

  • Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Tada smulkiai supjaustykite svogūnus. Sutarkuokite morkas. Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais. Lydytą sūrį sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais.

  • Į verdantį sultinį įmeskite bulves (5-7 minutės nuo užvirimo)

  • Tuo metu lengvai pakepinkite sviestą. Pirmiausia sudėkite svogūnus, tada morkas. Lengvai pasūdykite ir įdėkite pipirų. Paruoštą mišinį įpilkite į sriubą ir virkite dar apie 5-7 minutes.

  • Tada sudėkite supjaustytą mėsą. Virkite 3–4 minutes,įdėkite lydytą sūrį, gerai išmaišykite ir išjunkite ugnį.

  • Prieš pateikiant apibarstykite žalumynais. Pagal pageidavimą galima įdėti skrebučių.


Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos

Reitingas
( 1 įvertinimas, vid. 55 )
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: