Trinta pievagrybių sriuba su bulvėmis

Trinta pievagrybių sriuba su bulvėmis

Ši trinta pievagrybių sriuba su bulvėmis patiks visiems trintų sriubų mėgėjams. Labai paprastas ir itin greitai paruošiamas kreminės sriubos receptas iš pievagrybių, bulvių ir grietinėlės.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Pievagrybiai 300 300 g
  • Bulvės 4 vnt
  • Svogūnai 2 vnt
  • Grietinėlė 20% 200 ml
  • Druska  pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai  pagal skonį
Energinė vertė

Kalorijų: 381 kcal

Baltymų: 9.6 g

Riebalų: 26.2 g

Angliavandenių: 29.7 g

Paruošimo būdas
30 min Spausdinti
  • Nuskuskite bulves (4-5 vnt.) ir įdėkite į puodą virti.

  • Pavalykite grybus ir supjaustykite skiltelėmis. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite. Tada, įkaitinkite sviestą keptuvėje ir kepkite svogūnus iki skaidrumo, tada suberkite grybus. Kepkite, kol grybai apkeps, nuolat maišydami, kad nesudegtų.

  • Kai bulvės išvirs, išpilkite vandenį (bet galite palikti vieną stiklinę, jei sriuba gausis per tiršta). Į bulves suberkite pakepintus grybus su svogūnais, įpilkite grietinėlės, pasūdykite, įdėkite pipirų ir viską sumalkite trintuvu. Jei manote, kad sriuba per tiršta, įpilkite stiklinę vandens iš po virtų bulvių.

  • Trintą pievagrybių sriubą patiekite su skrebučiais.


Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos

Reitingas
( 1 įvertinimas, vid. 55 )
Parašykite komentarą