Vištienos karis

Vištienos karis

Vištienos karis – indų virtuvės patiekalas. Dažniausiai šio troškinio pavidalo patiekalas patiekiamas su ryžiais. Šis vištienos su kariu receptas labiau skirtas aštraus maisto mėgėjams.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Vištienos krūtinėlė 2 vnt
  • Lauro lapai 2 vnt
  • Maži džiovinti raudonieji čili pipirai 2 vnt
  • Mažas svogūnas 1 vnt
  • Česnakai 3 skiltelės
  • Imbiero šaknis (2 cm) 1 vnt
  • Druska 1 šaukštelis
  • Aitriosios paprikos milteliai 1 šaukštelis
  • Ciberžolė 1 šaukštelis
  • Prieskoniai „Garam masala“ 1 šaukštelis
  • Raudonojo kario pasta 1 šaukštelis
  • Kokosų pienas 1 skardinė
Paruošimo būdas
40 min Spausdinti
  • Į keptuvę įpilkite aliejaus, dėkite lauro lapus, džiovintus čili pipirus ir išmaišykite.

  • Sudėkite svogūną ir troškinkite iki tol, kol iškepa svogūnas. Nepamirškite maišyti.

  • Į keptuvės turinį įmaišykite česnaką ir imbierą.

  • Berkite druską, aitriąją papriką, ciberžolę, „Garam masala“ prieskonius. Pamaišykite, tada įpilkite šlakelį vandens ir viską gerai išmaišykite.

  • Įdėkite raudonojo kario pastą, įpilkite šiek tiek vandens ir maišykite 2 minutes.

  • Sudėkite vištieną, supjaustyta į norimo dydžio gabaliukus, uždenkite dangtį ir palikite 10-15 min, tada supilkite kokosų pieną ir leiskite pasitroškinti dar 10 min. Vištiena su kariu paruošta. Skanaus!


Daugiau vištienos patiekalų receptų rasite čia: Vištienos patiekalai

Reitingas
( 1 įvertinimas, vid. 55 )
Parašykite komentarą