Kukurūzų kruopų košė

Kukurūzų kruopų košė su pienu

Kukurūzų košė su pienu – vieną iš sveikiausių ir lengviausiai paruošiamų košių. Verta paminėti, kad kukurūzų kruopuose yra daug aminorūgščių ir vitaminų, o taip pat ir valomųjų savybių.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Vanduo 3 stiklinės
  • Kukurūzų kruopos 1 stiklinė
  • Pienas 2 stiklinės
  • Sviestas 2 šaukštai
  • Cukrus 1 šaukštas
  • Druska  pagal skonį
Energinė vertė

Kalorijų: 380 kcal

Baltymų: 8.4 g

Riebalų: 14.3 g

Angliavandenių: 55.8 g

Paruošimo būdas
40 min Spausdinti
  • Kukurūzų kruopas supilkite į verdantį pasūdytą vandenį, virkite maišydami ant silpnos ugnies apie 10-15 minučių.

  • Supilkite verdantį pieną, suberkite cukrų, įdėkite sviesto, išmaišykite ir toliau virkite ant silpnos ugnies dar 15–20 minučių.


Daugiau košių receptų rasite čia: Košės

Reitingas
( 7 įvertinimų, vid. 3.865 )
Parašykite komentarą