Kotletų receptai
Kotletai – maltos mėsos gaminys paplotėlio pavidalu. Prancūzų kalboje „Côtelette“ yra vadinamas apskrito arba pailgo paplotėlio pavidalo kepsnys, todėl kotletų ir mėsos junginys nėra atsitiktinis. Tačiau, kotletus galima paruošti ne tik iš mėsos ir ne tik iš maltos mėsos, yra visokių kotletų receptų, iš grikiu, avinžirniu, pagardintų įvairiais įdarais – su sūriu, grybais ir t.t.
Klasikiniai Kijevo kotletai – bene populiariausias vištienos mėsos patiekalas. Įprastame recepte, kotletai apvoliojami džiūvėsėliuose
Labai skanūs ir lengvai pagaminami dietiniai grikių kotletai. Išbandykite šį nuostabų receptą, paįvairinkite savo
Mėsos kukuliai – maltos mėsos tefteliai pomidorų padaže. Beveik kiekvienoje pasaulio virtuvėje yra panašus
Sultingi vištienos kotletai su majonezu – žingsnis po žingsnio patiekalo receptas, kurį nesunkiai ir