Pica Margarita

Klasikinė pica „Margarita“

Pica „Margarita“ – tradicinė itališka pica, ko gero, pati populiariausia pasaulyje, bet kurios picerijos meniu kaip taisyklė prasideda nuo jos. Greitas ir nesudėtingas receptas, išbandyk!

Ingredientai
  • Picos tešlai:
  • Kvietiniai miltai 2.5 puodelio (250ml)
  • Šiltas vanduo 1 puodelis
  • Sausos mielės 7 g
  • Druska  žiupsnelis
  • Cukrus 2 šaukšteliai
  • Picos padažui:
  • Pomidorų tyrė „Passata“ 400 ml
  • Česnakai 2.5 skiltelės
  • Raudonėlis 1 šaukštelis
  • Aliejus  
  • Druska  
Paruošimo būdas
55 min Spausdinti
  • Į šiltą vandenį sudėkite mieles ir cukrų. Išmaišykite ir palaukite 10 min. kol mielės suputos. Supilkite į miltų ir druskos mišinį. Tešlą užminkykite ir palikite šiltai porai valandų, kol pakils.

  • Suformuokite du picos papločius, uždėkite naminio picos padažo, plėšytos „Mocarelos“ ir keletą lapelių baziliko. Kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje kol sūris išsilydys ir pica iškeps.

  • Aliejuje pakepkite česnaką, supilkite „Passatą“, pagardinkite raudonėliu, druska ir keletą min. patroškinkite.

Reitingas
( 1 įvertinimas, vid. 55 )
Parašykite komentarą