Grikių košė

Grikių košė

Grikių košė yra vienas iš labiausiai paplitusių garnyrų. Ir nenuostabu, nes grikių košė yra labai skani ir sveika. Išbandykite šį neįprastą receptą, kai grikių paruošimui kruopų nereikia virti!

Ingredientai
Porcijos: +
  • Grikių kruopos 1 stiklinė
  • Druska  pagal skonį
  • Sojų padažas  pagal skonį
  • Citrina ½ vnt
Energinė vertė

Kalorijų: 283 kcal

Baltymų: 6.1 g

Riebalų: 11.4 g

Angliavandenių: 41.6 g

Paruošimo būdas
1 val 20 min Spausdinti
  • Grikius nuplaukite, užpilkite 2 stiklines verdančio vandens, pasūdykite, uždenkite dangteliu ir rankšluosčiu. Po 45–60 minučių grikius galima valgyti. Gaminant tokiu būdu grikiai nepraranda savo maistinės vertės. Visgi, jei yra galimybė, grikius geriausia mirkyti per naktį.

  • Prieš patiekiant grikių košę pagardinkite ją sojos padažu, citrinų sultimis ir išmaišykite.


Daugiau košių receptų rasite čia: Košės

Reitingas
( 1 įvertinimas, vid. 55 )
Parašykite komentarą