Virtinukai su varške

Virtinukai su varške

Virtinukai su varške – ukrainietiškos virtuvės klasika. Virtiniai „tinginiai“ – puikus pasirinkimas lengviems pusryčiams arba vakarienei. Išbandykite šį receptą ir jau po 15 minučių mėgaukitės gardžiais varškės virtinukais.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Cukrus 1 šaukštas
  • Sausa varškė 400 g
  • Kiaušiniai 2 vnt
  • Kvietiniai miltai 1 puodelis
  • Druska  pagal skonį
Energinė vertė

Kalorijų: 335 kcal

Baltymų: 25.6 g

Riebalų: 8.9 g

Angliavandenių: 43.4 g

Paruošimo būdas
15 min Spausdinti
  • Pastatykite puodą su vandeniu ant viryklės ir pradėkite virti.

  • Gerai išmaišykite varškę, kiaušinius ir cukrų. Įpilkite pusę stiklinės miltų ir sumaišykite, kad gautumėte varškės tešlą.

  • Ant stalo išbarstykite likusią pusę stiklinės miltų. Apvoliokite tešlą miltuose.

  • Suformuokite ritinį ir supjaustykite jį į keturias dalis. Iš kiekvienos dalies suformuokite pailgus volelius, o šiuos volelius supjaustykite į 1–1,5 cm storio gabalėlius.

  • Kai vanduo užvirs, virkite virtinukus pasūdytame vandenyje apie 2–3 minutes arba kol jie pilnai iškils į paviršių.


Daugiau varškės patiekalų receptų rasite: Varškės patiekalai

Reitingas
( 6 įvertinimų, vid. 4.55 )
Parašykite komentarą