Kepiniai
Kepiniais galime vadinti įvairius patiekalus iš tešlos, paruoštus pagal receptą tiek orkaitėje, tiek ant įprastos keptuvės. Naminė duona, ar kiti duonos gaminiai – taip pat priskiriami prie kepinių kategorijos. Siūlome išbandyti įvairių kepinių receptus: pyragų, tortų sausainių, bandelių, picų, blynų ir daugiau.
Sūrio pyragas (angl. „Cheesecake“) yra tobulo skonio saldus desertas, susidedantis iš vieno ar kelių
Labai skani naminė pica. Picos igredientus galima keisti pagal savo skonį arba šaldytuvo turinį.
Labai minkštos ir purios mielinės bandelės su kopūstais. Tešlą bandelėms paruošti kiek užtrunka ir
„Pastéis de Nata“ – visame pasaulyje gerai žinomas bei mylimas portugališkas desertas. Pyragėliai praturtinti
„Kuršėnų“ vyniotinis – tai nepaprastai skanus ir garsus pyragas, kurį dažnai pamatysite ant lietuvių
Greitai pagaminami sviestiniai sausainiai. Šių sausainių pagrindinis ingredientas yra sviestas, štai kodėl svarbu išsirinkti
Labai švelnus, drėgnas, greitas ir itin skanus morkų pyragas. Išbandykite šį receptą ir nustebinkite
Medaus pyragas yra vienas skaniausių pyragų, kurį lengvai gali pasigaminti kiekvienas. Gaminimas neužtrunka labai
„Kūčiukai“ – tradicinis lietuviškas Kūčių patiekalas. Šie nedideli miltiniai kepinėliai su aguonomis dažniausiai valgomi
Imbieriniai sausainiai – tradiciniai kalėdiniai konditeriniai gaminiai iš miltų su imbieru ir cinamonu. Siūlome
Legendinis paukščių pieno tortas, kurį kadaise buvo galima nusipirkti tik Maskvos centre stovinčiame restorane
Klafutis („Clafoutis“) – yra vienas mėgstamiausių vaisių desertų Prancūzijoje. Šis desertas su vyšniomis paruošiamas
Minkšti ir purūs varškės keksiukai. Keksiukus galima pagardinti razinomis, riešutais, šokoladu arba tarkuota citrinos
Labai skanus ir purus bananų pyragas. Greitas ir paprastas receptas, nebus sudėtingas net pradedančiajam kulinarui.
Kanelės („Canelé“) – maži pyragaičiai su nedideliu kiekiu miltų, kurių receptas kilęs iš Prancūzijos
Morkų keksiukai su imbieru ir cinamonu. Keksiukams paruošti nereikia jokių ypatingų ingredientų, visi produktai
Varškės sausainiai – minkšti, švelnūs ir labai skanūs. Sausainiai greitai ir lengvai pagaminami pagal
Paprastas mielinių blynų receptas. Blynai gaunasi ploni, minkštučiai ir labai skanūs. Svarbiausia mielinei tešlai