Kepiniai
Minkšti ir purūs varškės keksiukai. Keksiukus galima pagardinti razinomis, riešutais, šokoladu arba tarkuota citrinos
Labai skanus ir purus bananų pyragas. Greitas ir paprastas receptas, nebus sudėtingas net pradedančiajam kulinarui.
Kanelės („Canelé“) – maži pyragaičiai su nedideliu kiekiu miltų, kurių receptas kilęs iš Prancūzijos
Morkų keksiukai su imbieru ir cinamonu. Keksiukams paruošti nereikia jokių ypatingų ingredientų, visi produktai
Varškės sausainiai – minkšti, švelnūs ir labai skanūs. Sausainiai greitai ir lengvai pagaminami pagal
Paprastas mielinių blynų receptas. Blynai gaunasi ploni, minkštučiai ir labai skanūs. Svarbiausia mielinei tešlai
Būtent pagal tokį receptą buvo gaminami beliašai mokyklose. Paprasčiausia tešla ir įdaras. Žodis „beliašas“
Paprastas, skanus ir purus biskvitas tortui. Norėdami, kad biskvitas gautųsi toks, kaip nuotraukoje, sekite
Obuolių pyragas – pats paprasčiausias ir skaniausias biskvitinio pyrago receptas. Labai greitai paruošiamas –
Trapūs naminiai sausainiai tai puikus skanėstas iš trapios tešlos prie arbatos arba kavos puodelio.
Greitai paruošiamas ir itin švelnus kefyro pyragas. Siūlome Jums išbandyti šį receptą – puikus
„Profitroliai“ – maži pyragaičiai iš plikytos tešlos. Labai lengvi, purūs ir švelnūs plikyti pyragaičiai