Varškės sausainiai su cukrumi

Varškės sausainiai su cukrumi

Varškės sausainiai – minkšti, švelnūs ir labai skanūs. Sausainiai greitai ir lengvai pagaminami pagal šį receptą, išbandykite patys, jie tiesiog tirpsta burnoje.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Varškė 400 g
  • Margarinas 200 g
  • Kvietiniai miltai 480 g
  • Cukrus  pagal skonį
  • Druska  pagal skonį
  • Soda ½ šaukštelio
Energinė vertė

Kalorijų: 603 kcal

Baltymų: 20.5 g

Riebalų: 31.6 g

Angliavandenių: 61.1 g

Paruošimo būdas
40 min Spausdinti
  • Margariną sukapokite peiliu, ir sutrinkite ant rupios tarkos, tada išmaišykite su sutrinta varške (varškę galite sutrinti trintuvu) ir pasūdykite.

  • Gautą masę išmaišykite su miltais ir soda, o tada tešlą išminkykite. Išminkytą tešlą iškočiokite ir supjaustykite apskritimais.

  • Kiekvieną tešlos apskritimą pamirkykite cukruje iš vienos pusės, perlenkite pusiau cukrumi į vidų. Tada pakartokite procedūrą (pamirkykite cukruje ir vėl perlenkite pusiau).

  • Suspauskite kraštus šakute, kad tvirtai sukibtų.

  • Gautus varškės sausainius vėl pamirkykite cukruje, ir išklokite ant kepimo popieriaus cukruota puse į viršų, ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol apskrus (apie 15 min). Skanaus!


Daugiau sausainių receptų rasite: Sausainiai

Reitingas
( 9 įvertinimų, vid. 3.675 )
Parašykite komentarą