Morkų pyragas

Morkų pyragas

Labai švelnus, drėgnas, greitas ir itin skanus morkų pyragas. Išbandykite šį receptą ir nustebinkite save ir savo artimuosius.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Morkos 300 g
  • Kiaušiniai 4 vnt
  • Kvietiniai miltai 300 g
  • Kepimo milteliai 11 g
  • Augalinis aliejus 200 ml
  • Cukrus 300 g
  • Vanilės kvapioji medžiaga  pagal skonį
  • Druska  pagal skonį
Energinė vertė

Kalorijų: 293 kcal

Baltymų: 6.5 g

Riebalų: 9.8 g

Angliavandenių: 44.9 g

Paruošimo būdas
55 min Spausdinti
  • Inde sumaišykite aliejų su cukrumi, tarkuotomis morkomis ir kiaušiniais. Viską sublenderiuokite iki vientisos masės.

  • Kitame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Miltų ir kepimo miltelių turinį persijokite per sietelį ir sujunkite su morkų mase ir vanilės kvapniąja medžiaga.

  • Kepimo formą padenkite pergamentu ir tolygiai paskirstykite tešlą.

  • Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

  • Leiskite morkų pyragui šiek tiek atvėsti formoje, pabarstykite cukraus pudra ir mėgaukitės puriu pyrago skoniu.


Daugiau pyragų receptų rasite čia: Pyragų receptai

Reitingas
( 10 įvertinimų, vid. 4.15 )
Komentarų: 1
  1. Saulius

    Labai nuostabus morkų pyragas viskas atitiko kas parašyta recepte. Ačiū už tokį lengva ir greitai pagaminama ir skanų pyragą vertas grieko nesilaikyti dijietos neaatsisakius jo sugalvoti be sustojimo valgau

Parašykite komentarą