Morkų pyragas

Morkų pyragas

Labai švelnus, drėgnas, greitas ir itin skanus morkų pyragas. Išbandykite šį receptą ir nustebinkite save ir savo artimuosius.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Morkos 300 g
  • Kiaušiniai 4 vnt
  • Kvietiniai miltai 300 g
  • Kepimo milteliai 11 g
  • Augalinis aliejus 200 ml
  • Cukrus 300 g
  • Vanilės kvapioji medžiaga  pagal skonį
  • Druska  pagal skonį
Energinė vertė

Kalorijų: 293 kcal

Baltymų: 6.5 g

Riebalų: 9.8 g

Angliavandenių: 44.9 g

Paruošimo būdas
55 min Spausdinti
  • Inde sumaišykite aliejų su cukrumi, tarkuotomis morkomis ir kiaušiniais. Viską sublenderiuokite iki vientisos masės.

  • Kitame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Miltų ir kepimo miltelių turinį persijokite per sietelį ir sujunkite su morkų mase ir vanilės kvapniąja medžiaga.

  • Kepimo formą padenkite pergamentu ir tolygiai paskirstykite tešlą.

  • Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

  • Leiskite morkų pyragui šiek tiek atvėsti formoje, pabarstykite cukraus pudra ir mėgaukitės puriu pyrago skoniu.


Daugiau pyragų receptų rasite čia: Pyragų receptai

Reitingas
( 1 įvertinimas, vid. 55 )
Parašykite komentarą