Virtinukai su varške

Virtinukai su varške

Virtinukai su varške – ukrainietiškos virtuvės klasika. Virtiniai „tinginiai“ lengviems pusryčiams arba vakarienei. Išbandykite šį receptą ir mėgausitės varškės virtinukais jau po 15 min.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Cukrus 1 šaukštas
  • Sausa varškė 400 g
  • Kiaušiniai 2 vnt
  • Kvietiniai miltai 1 puodelis
  • Druska  pagal skonį
Energinė vertė

Kalorijų: 335 kcal

Baltymų: 25.6 g

Riebalų: 8.9 g

Angliavandenių: 43.4 g

Paruošimo būdas
15 min Spausdinti
  • Pastatykite puodą su vandeniu ant viryklės ir pradėkite virti.

  • Gerai išmaišykite varškę, kiaušinius, cukrų. Įpilkite pusę stiklinės miltų. Gausite varškės tešlą.

  • Ant stalo išbarstykite pusę stiklinės miltų. Apvoliokite paruoštą tešlą miltuose.

  • Iškočiokite tešlą į dešreles, supjaustykite gabalėliais ir šiek tiek suspauskite iš abiejų pusių, pamerkdami į miltus.

  • Kai vanduo užvirs, pasūdykite ir meskite virtinukus į puodą. Virkite apie 3 min.

  • Varškės virtinukus patiekite su cukrumi, grietine, kondensuotu pienu, uogiene ir kt.


Daugiau varškės patiekalų receptų rasite: Varškės patiekalai

Reitingas
( 3 įvertinimai, vid. 45 )
Parašykite komentarą