Klasikinės krabų lazdelių salotos – vienas iš patiekalų, kurį paruošite greitai, lengvai, ir jis patiks visai šeimai. Recepte nėra sudėtingų ingredientų, o ir kainuoja kur kas mažiau.
Krabų lazdelių salotos
- Krabų lazdelės 600 g
- Konservuoti kukurūzai 2 skardinės
- Kiaušiniai 6 vnt
- Ryžiai 100 g
- Svogūnai 1 galvutė
- Majonezas 200 g
- Druska pagal skonį
- Žalumynai pagal skonį
- Agurkai 2 vnt
Kalorijų: 525 kcal
Baltymų: 18.9 g
Riebalų: 30.9 g
Angliavandenių: 42.5 g
-
Dideliame puode išvirkite ryžius. Instrukcija, kaip išvirti birius ryžius. Patarimas: šaukštas citrinos sulčių ryžiams suteiks baltą sniego spalvą.
-
Toliau išvirkite kietus kiaušinius (10 min.) Daugiau informacijos kaip ir kiek laiko virti kiaušinius.
-
Krabų lazdeles, kiaušinius ir agurkus supjaustykite mažais kubeliais.
-
Smulkiai supjaustykite pusę svogūno. Pagal pageidavimą, galite nenaudoti svogūno. Iš kukurūzų skardinės išpilkite skystį.
-
Į salotų dubenėlį suberkite krabų lazdeles, kukurūzus, ryžius, kiaušinius ir svogūną. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, užpilkite majonezu ir viską gerai išmaišykite. Kelioms valandoms įdėkite krabų salotas į šaldytuvą ir vėliau patiekite.
Daugiau salotų receptų rasite čia: Salotos