Cezario salotos

„Cezario“ salotos

Populiarios klasikinės „Cezario“ salotos su vištienos gabaliukais, skrebučiais, šviežiais pomidorais ir originaliu padažu.

Ingredientai
Porcijos: +
  • „Iceberg“ salotos 200 g
  • Pomidorai 1 vnt
  • Vištienos filė 300 g
  • Balta duona 6 riekelės
  • „Cezario“ padažas  pagal skonį
  • Sviestas 2 šaukštai
  • Česnakas 2 skiltelės
  • Parmezano sūris  
Energinė vertė

Kalorijų: 245 kcal

Baltymų: 20.4 g

Riebalų: 11.3 g

Angliavandenių: 14.1 g

Paruošimo būdas
30 min Spausdinti
  • Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir suplėškite į mažus gabalėlius, atidėkite į šaldytuvą.

  • Į karštą keptuvę įdėkite 1 šaukštą sviesto. Kai jis visiškai ištirps, įmeskite į plokšteles supjaustytą česnako skiltelę.

  • Vištienos krūtinėlę supjaustykite maždaug 1x3 cm dydžio gabalėliais. Įdėkite Į tą pačią keptuvę. Kepkite ant didelės ugnies apie 10 minučių, kol įgaus aukso rudos spalvą. Nuimkite nuo ugnies.

  • Į tą pačia keptuvę įpilkite dar šaukštą sviesto ir antrą skiltelę česnako. Tuo metu supjaustykite duoną į mažus kubelius. Sudėkite į keptuvę ir paskrudinkite iki aukso rudos spalvos. Patartina nuolat maišyti, kad nesudegtų.

  • Ištraukite „Iceberg“ salotų lapus, ten pat sudėkite keptą vištienos krūtinėlę ir pomidorus supjaustytus plonomis juostelėmis. Salotas pagardinkite „Cezario“ padažu. Išmaišykite. Ant viršaus sudėkite skrebučius ir sutarkuotą sūrį. Skanaus!


Daugiau salotų receptų rasite: Salotos

Reitingas
( 1 įvertinimas, vid. 55 )
Parašykite komentarą