Baltoji mišrainė („Olivjė“) yra tradicinės salotos kurios pagrinda sudaro virtos daržovės, kiaušiniai ir daktariška dešra. Nepaisant to, kad yra begalę skirtingų baltosios mišrainės receptų, jos skonio sugadinti neįmanoma.
Balta mišrainė
Ingredientai
Porcijos:
–
+
- Bulvės 7 vnt
- Morkos 5 vnt
- Marinuoti agurkai 6 vnt
- Konservuoti žirneliai 1 skardinė
- Kiaušiniai 6 vnt
- Daktariška dešra 300 g
- Majonezas 200 g
- Druska pagal skonį
Energinė vertė
Kalorijų: 377 kcal
Baltymų: 14.3 g
Riebalų: 25.9 g
Angliavandenių: 22.3 g
Paruošimo būdas
-
Išvirkite bulves, morkas ir kiaušinius. Atvėsinkite ir nulupkite.
-
Bulves, morkas, kiaušinius, agurkus ir dešrą supjaustykite mažais kubeliais. Ant viršaus sukrėskite konservuotus žirnelius.
-
Baltą mišrainę išmaišykite, pasūdykite ir pagardinkite majonezu.
Daugiau salotų receptų rasite: Salotos