Adžikos padažas

Naminė adžika žiemai

Adžika namų sąlygomis žiemai. Padažo receptas yra labai paprastas: adžikos nereikia virti! Šis aštrus daržovių padažas ypač populiarus Gruzijoje.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Pomidorai 4 kg
  • Saldžiosios paprikos 1.5 kg
  • Čili pipirai 3 vnt
  • Česnakai 200 g
  • Druska 2 šaukštai
  • Actas 9% 1 stiklinė
Energinė vertė

Kalorijų: 392 kcal

Baltymų: 14.3 g

Riebalų: 2.3 g

Angliavandenių: 79 g

Paruošimo būdas
30 min Spausdinti
  • Nuplaukite pomidorus ir paprikas, nusausinkite. Nupjaukite pipirų stiebus, sėklas galima palikti.

  • Nulupkite česnaką.

  • Visus ingredientus sumalkite maišytuve, įberkite druskos ir supilkite actą. Viską gerai išmaišykite ir palikite valandai.

  • Tada vėl išmaišykite ir įdėkite į švarius sausus stiklainius, uždarykite. Adžiką patartina laikyti vėsioje vietoje.


Daugiau padažų receptų rasite čia: Padažai

Reitingas
( 1 įvertinimas, vid. 55 )
Parašykite komentarą