Adžikos padažas

Naminė adžika žiemai

Adžika namų sąlygomis žiemai. Padažo receptas yra labai paprastas: adžikos nereikia virti! Šis aštrus daržovių padažas ypač populiarus Gruzijoje.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Pomidorai4 kg
  • Saldžiosios paprikos1.5 kg
  • Čili pipirai3 vnt
  • Česnakai200 g
  • Druska2 šaukštai
  • Actas 9%1 stiklinė
Energinė vertė

Kalorijų: 392 kcal

Baltymų: 14.3 g

Riebalų: 2.3 g

Angliavandenių: 79 g

Paruošimo būdas
30 min Spausdinti
  • Nuplaukite pomidorus ir paprikas, nusausinkite. Nupjaukite pipirų stiebus, sėklas galima palikti.

  • Nulupkite česnaką.

  • Visus ingredientus sumalkite maišytuve, įberkite druskos ir supilkite actą. Viską gerai išmaišykite ir palikite valandai.

  • Tada vėl išmaišykite ir įdėkite į švarius sausus stiklainius, uždarykite. Adžiką patartina laikyti vėsioje vietoje.


Daugiau padažų receptų rasite čia: Padažai

Reitingas
( 1 įvertinimas, vid. 55 )
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: