Šiam varškės desertui pagaminti Jums reikės vos trijų ingredientų. Šio skanėsto net nereikia kepti, tad pagaminsite labai greitai. Sekite recepto instukcijas ir mėgaukitės nauju skoniu!
Varškės desertas
Ingredientai
Porcijos:
–
+
- Varškė 500 g
- Grietinė (10% riebumo) 30 g
- Želatina 30 g
- Cukrus pagal skonį
- Vaisiai pagal skonį
Energinė vertė
Kalorijų: 153 kcal
Baltymų: 17.5 g
Riebalų: 7.5 g
Angliavandenių: 3.5 g
Paruošimo būdas
-
Sumaišykite varškę (patartina, kad varškė būtų minkšta) ir grietinę iki vientisos masės.
-
Įdėkite cukraus ar medaus pagal skonį.
-
Želatiną užpilkite stikline vandens, palaukite 10min. Tada šildykite ant silpnos ugnies (nereikia užvirti), nuolat maišykite, palaukite, kol želatina visiškai ištirps vandenyje.
-
Plona srovele supilkite želatiną į varškės-grietinės masę ir gerai išmaišykite, kol gausite skystą masę.
-
Mėgstamas uogas ar vaisius sudėkite ant formos dugno. Supilkite gautą mišinį ant viršaus ir padėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms.
Patiekdami galite pagardinti sirupu, šakele mėtų ir uogomis.
Daugiau desertų receptų rasite: Desertai