Bulviniai blynai

Bulviniai blynai

Bulviniai blynai – tradicinis baltarusių patiekalas iš tarkuotų bulvių. Skirtingose pasaulio virtuvėse sutinkami įvairiausi šio patiekalo receptai.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Kvietiniai miltai 1.5 stiklinės
  • Cukrus 100 g
  • Kiaušiniai 2 vnt
  • Sviestas 200 g
  • Pienas 3 stiklinės
  • Bulvės 400 g
  • Svogūnai 1 vnt
  • Druska  pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai  pagal skonį
Energinė vertė

Kalorijų: 965 kcal

Baltymų: 18.2 g

Riebalų: 51.2 g

Angliavandenių: 110.1 g

Paruošimo būdas
30 min Spausdinti
  • Išmaišykite masę iš pieno, kiaušinių, miltų, cukraus ir prieskonių. Leiskite masei pastovėti.

  • Nuskuskite bulves ir sutarkuokite jas. Sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir bulves į prieš tai gautą masę. Išmaišykite.

  • Gautą mišinį šaukštu paskirstykite keptuvėje su įkaitintu sviestu ir kepkite ant silpnos ugnies iš dviejų pusių iki aukso rudos spalvos.


Daugiau blynų receptų rasite: Blynai

Reitingas
( 1 įvertinimas, vid. 55 )
Parašykite komentarą