Spurgos Churros

Ispaniškos spurgos „Churros“

Ispaniškų spurgų Churros receptas iš plikytos tešlos. „Churros“ desertas yra vienas populiariausių pusryčių Ispanijoje.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Kvietiniai miltai 150 g
  • Kepimo milteliai 1 šaukštelis
  • Druska  žiupsnelis
  • Alyvuogių aliejus 1 šaukštas
  • Vanduo 250 ml
  • Augalinis aliejus 1 l
  • Cukrus 60 g
Energinė vertė

Kalorijų: 2481 kcal

Baltymų: 3.5 g

Riebalų: 255.2 g

Angliavandenių: 43.4 g

Paruošimo būdas
30 min Spausdinti
  • Persijokite miltus, suberkite druskos ir kepimo miltelių. Užvirkite vandenį su alyvuogiu aliejumi.

  • Į miltus supilkite karštą vandenį ir minkykite tešlą. Ji turėtų pasidaryti tanki ir lipni.

  • Paruoštą tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su žvaigždiniu antgaliu. Dideliame inde arba gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Išspauskite keletą „Churros“ (15–20 cm ilgio) į įkaitintą aliejų. Kepkite (apie 7min.), periodiškai maišant, iki aukso rudos spalvos. Tada padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad atsikratytume perteklinio aliejaus.

  • Paruoštas spurgas pabarstykite cukrumi ir galima valgyti.


Labiausiai tinka su karšto šokolado puodeliu: panardinkite jame spurgas „Churros“ ir valgykite.

Daugiau desertų receptų rasite: Desertai

Reitingas
( 1 įvertinimas, vid. 55 )
Parašykite komentarą