Blynai su kefyru

Blynai su kefyru

Purių ir minkštų blynų su kefyru receptas, kurį daugelis atsimena iš vaikystės. Labai gardus patiekalas pusryčiams, kurį nesunkiai pasigaminsite namuose.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Kefyras ½ l
  • Cukrus 3 šaukštai
  • Druska 1 šaukštelis
  • Kvietiniai miltai 2 stiklinės
  • Soda 1 šaukštelis
Energinė vertė

Kalorijų: 454 kcal

Baltymų: 135 g

Riebalų: 3.7 g

Angliavandenių: 92.7 g

Paruošimo būdas
30 min Spausdinti
  • Sumaišykite cukrų, druską, sodą su kefyru, palaipsniui pilkite miltus. Turėtumėte gauti tirštos grietinės konsistencijos tešlą.

  • Tešlą pilkite šaukštu ant įkaitintos keptuvės (naudokite sviestą arba aliejų). Kepkite po kelias minutes abi puses, kol blyneliai įgaus aukso spalvą.


Blynelius rekomenduojame patiekti su grietine.

Daugiau blynų receptų rasite: Blynai

Reitingas
( 3 įvertinimai, vid. 3.675 )
Parašykite komentarą