Patys skaniausi koldūnai – iš naminės tešlos. Svarbiausia taisyklė ruošiant koldūnų tešlą – ilgai ją minkyti, kad ji suminkštėtų ir nebeliptų prie rankų.
Patys skaniausi koldūnai – iš naminės tešlos. Svarbiausia taisyklė ruošiant koldūnų tešlą – ilgai ją minkyti, kad ji suminkštėtų ir nebeliptų prie rankų.
Kalorijų: 246.5 kcal
Baltymų: 7.9 g
Riebalų: 2.4 g
Angliavandenių: 49.1 g
Miltus persijokite, suberkite ant stalo kalnelio formos su įduba viduje.
Atsargiai įmuškite į vidų kiaušinį, sūdytą užvirintą vandenį ir augalinį aliejų.
Viską sumaišykite, pamažu rinkdami miltus iš visų pusių iki tol, kol gausite vėsią tešlą. Palikite tešlą kelioms minutėms, kad pravėstų.
Galiausiai minkykite tešlą rankomis iki vientisos masės.
Toliau reikia paruošti įdarą, sulipdyti koldūnus ir juos išvirti. Skaitykite plačiau kaip pasigaminti koldūnus su mėsos įdarų.
Daugiau tešlos receptų rasite čia: Tešla