Silkė su morkom ir svogūnais

Silkė su morkomis ir svogūnais

Siūlome pagaminti šį paprastą silkės su morkomis ir svogūnais užkandį, kuris puikiai tiks šventiniam stalui ar vakarienei. Šio patiekalo gaminimas nereikalauja daug laiko ar pastangų, o svečiai bus maloniai nustebinti.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Silkių filė 220 g
  • Morkos 2 vnt
  • Svogūnai 2 vnt
  • Pomidorų pasta 2 šaukštai
  • Aliejus kepimui  
  • Malti juodieji pipirai  pagal skonį
  • Druska  pagal skonį
Paruošimo būdas
20 min Spausdinti
  • Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Nuskuskite morkas, nuplaukite, ir sutarkuokite stambia tarka.

  • Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite supjaustytus svogunūs iki auksinės spalvos. Tada, ant viršaus įdėkite morkas, viską išmaišykite ir kepkite toliau ant vidutinės ugnies. Pasūdykite ir papirinkite.

  • Tuomet įdėkite tomatų pastą, išmaišykite ir toliau kepkite kol viskas suminkštės.

  • Išsirinkus jum patogų serviravimo indą, supjaustykite silkės filė gabaliukais ir dėkite ją pirmu skuoksniu. Ant viršaus sudėkite atvėsusius keptus svogūnus su morkomis.


Daugiau užkandžių receptų rasite čia: Užkandžiai

Reitingas
( 1 įvertinimas, vid. 55 )
Parašykite komentarą