Marinuoti svogūnai

Marinuoti svogūnai

Greitai paruošiami marinuoti svogūnai. Puikiai tinka prie šašlyko, mėsainių ar kitų patiekalų. Svogūnus rekomenduojame marinuoti per naktį.

Ingredientai
  • Mėlynieji svogūnai (nedideli) 2-3 vnt
  • Vandens 120 ml
  • Obuolių actas 70 ml
  • Cukrus 1 šaukštas
  • Druska 1 šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai  pagal skonį
Paruošimo būdas
10 min Spausdinti
  • Svogūnus supjaustome ir sudedame į hermetinį indą.

  • Visus kitus ingredientus sumaišome, kad ištirptų cukrus ir druska bei paragaujame. Jei Jūsų skoniui kažko trūksta - įdėkite papildomai.

  • Gautą marinatą užpilkite ant svogūnų. Marinuojame per naktį.


Daugiau užkandžių receptų rasite čia: Užkandžiai

Reitingas
( 11 įvertinimų, vid. 3.735 )
Parašykite komentarą