Greitai paruošiami marinuoti svogūnai. Puikiai tinka prie šašlyko, mėsainių ar kitų patiekalų. Svogūnus rekomenduojame marinuoti per naktį.
Marinuoti svogūnai
Ingredientai
- Mėlynieji svogūnai (nedideli) 2-3 vnt
- Vandens 120 ml
- Obuolių actas 70 ml
- Cukrus 1 šaukštas
- Druska 1 šaukštelis
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
-
Svogūnus supjaustome ir sudedame į hermetinį indą.
-
Visus kitus ingredientus sumaišome, kad ištirptų cukrus ir druska bei paragaujame. Jei Jūsų skoniui kažko trūksta - įdėkite papildomai.
-
Gautą marinatą užpilkite ant svogūnų. Marinuojame per naktį.
Daugiau užkandžių receptų rasite čia: Užkandžiai