Padažai
Įvairiausių padažų receptai – greitai ir paprastai. Siūlome išmėginti įvairius pagardų receptus, kurie tiks prie mėsos, žuvies, miltų ar daržovių patiekalų.
Klasikinis Cezario salotų padažas su parmezanu pagal italu šefo Cezario Cardini receptą. Šis padažas
Adžika namų sąlygomis žiemai. Padažo receptas yra labai paprastas: adžikos nereikia virti! Šis aštrus
Pesto – vienas žinomiausių itališkų padažų. Pirmą kartą jo receptas užrašytas 1864 m. Genujoje,
Tzatziki padažas – šaltas jogurto padažas-užkandis iš šviežių agurkų ir česnakų. Tradicinis graikų virtuvės
Bešamelio padažas – garsusis prancūziškasis baltasis padažas, vienas iš ekonomiškiausių padažų. Šis padažas naudojamas
Gvakamolė („Guacamole“) – yra šaltas meksikietiškas užkandis, kurio pagrindą sudaro avokado minkštimas. Žodis „guacamole“