Makaronai su faršu

Makaronai su faršu

Makaronai su kiaulienos, jautienos ar vištienos faršu – kitaip tariant makaronai jūreiviškai. Labai paprastas, greitas ir skanus receptas, kurio pagrindinės sudedamosios dalys yra atskirai išvirti makaronai ir mėsos faršas.

Ingredientai
Porcijos: +
  • Makaronai 320 g
  • Malta mėsa 300 g
  • Augalinis aliejus 60 ml
  • Sviestas 15 g
  • Svogūnai 80 g
  • Druska  pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai  pagal skonį
Energinė vertė

Kalorijų: 637 kcal

Baltymų: 21.5 g

Riebalų: 34.6 g

Angliavandenių: 57.8 g

Paruošimo būdas
30 min Spausdinti
  • Šiam patiekalui galite rinktis bet kokį mėsos faršą. Maltą mėsą apkepkite sviesto ar augalinio aliejaus įkaitintoje keptuvėje. Atskirai aliejuje pakepinkite svogūnus ir suberkite viską į faršą.

  • Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje pagal nurodymus ant įpakavimo. Makaronus dėkite tik vandeniui užvirus.

  • Išvirus makaronus, juos nusausinkite, bet ne per daug ir suberkite į maltą mėsą, išmaišykite. Skanaus!


Daugiau makaronų patiekalų receptų rasite: Makaronų patiekalai

Reitingas
( 6 įvertinimų, vid. 4.335 )
Parašykite komentarą