Makaronai su faršu („Jūreiviški makaronai“) – rusiškos virtuvės patiekalas. Labai paprastas, greitas ir skanus receptas, kurio pagrindinės sudedamosios dalys yra atskirai išvirti makaronai ir mėsos faršas.
Makaronai su faršu
Ingredientai
Porcijos:
–
+
- Makaronai 320 g
- Malta mėsa 300 g
- Augalinis aliejus 60 ml
- Sviestas 15 g
- Svogūnai 80 g
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Energinė vertė
Kalorijų: 637 kcal
Baltymų: 21.5 g
Riebalų: 34.6 g
Angliavandenių: 57.8 g
Paruošimo būdas
-
Maltą mėsą apkepti sviesto ir augalinio aliejaus įkaitintoje keptuvėje. Atskirai aliejuje pakepinkite svogūnus ir suberkite į faršą.
-
Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje pagal nurodymus ant įpakavimo.
-
Nusausinkite makaronus ir suberkite į maltą mėsą, išmaišykite ir nedelsdami patiekite.
Daugiau makaronų patiekalų receptų rasite: Makaronų patiekalai