Keptas camembert sūris su agavų sirupu

Keptas „Camembert“ sūris su agavų sirupu

Fantastiškas užkandis prie taurės vyno – keptas „Camembert“ sūris su agavų sirupu ir graikiškais riešutais.

Recepto autoriaus komentaras:

Iš tikrųjų, pirmą kartą kepiau kamambero sūrį ant akmens, bet manau ir orkaitėje skonis nerealus. Pateikimo įvairovė plati, galima pateikti su krekeriais, lazdelėmis, paskrudinta baguette, o ir ant sūrio viršaus galima dėlioti pasirinktus priedus: medų, klevų, agavų sirupą, uogienę, riešutus, rozmarino arba čiobrelių šakeles.

Ingredientai
  • „Camembert“ sūris 1 dėžutė
  • Graikiški riešutai  pagal skonį
  • Agavų sirupas  pagal skonį
Paruošimo būdas
10 min Spausdinti
  • Graikiškus riešutus sumaišykite su agavu sirupu.

  • Sūrio paviršių supjaustykite „grotelėmis", kad priedai labiau jaustųsi

  • Sudėkite priedą ant supjaustyto sūrio ir kepkite apie 10 min ant akmens. (Jei kepsite orkaitėje, kepkite apie 15 min., 180 laipsnių temperatūroje)


Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžių receptai

Reitingas
( 1 įvertinimas, vid. 55 )
Parašykite komentarą