Straipsniai
Baterijų košė yra vienas iš lengviausiai ir sudėtingiausiai pagaminamų patiekalų. Jei neteisingai parinksite jų
Mes esame įpratę prieš gamindami maistą jį kruopščiai nuplauti. Tačiau yra bent 6 atvejai,
Brokoliai ir žiediniai kopūstai paprastai verdami arba kepami. Tačiau galima ir paprasčiau. Kulinarijos ekspertė
Profesionalai dalijasi geriausiais patarimais ir gudrybėmis. Lazanija ruošiama didelėmis porcijomis, todėl yra puikus vakarienės
Kaip atpažinti daržoves, kuriose yra nitratų? Agronomai išvardijo 5 akivaizdžiai pavojingus požymius
Vis daugiau žmonių galvoja apie daržovių, ypač ne sezono metu auginamų, kokybę. Pirkėjams dažnai
Jums atrodo, kad ką tik išgėrėte arbatos, bet jaučiatės lyg būtumėte suvalgę visą patiekalą.
Vasarą šviežios salotos dažnai tampa kasdienio maisto dalimi – jos gaivina, suteikia sotumo ir
Smidrai – tai ypatinga daržovė, kuri sparčiai užkariauja širdis visame pasaulyje. Ir ne šiaip
2025 metų rugpjūčio 2 dieną Vilniaus Vingio parke vyks ilgai lauktas renginys – Armin Van
Kaip tinkamai ir kiek laiko reikėtų virti putpelių kiaušinius? Putpelių kiaušiniai – delikatesas, kurį
Sorų košę galite virti ant viryklės, daugiafunkcinėje viryklėje, mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje. Kruopų ir
Ieškote greitų receptų Kūčių stalui? Paruošėme jums 12-ą šventinių patiekalų receptų, puikiai tinkančių šventiniam stalui.
Kiekvienas žmogus kavos kokybę įsivaizduoja skirtingai. Vieniems svarbu, kad kavoje būtų jaučiami ryškūs poskoniai,
Bulvės yra vienos populiariausių daržovių tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų. Todėl nenuostabų, kad
Grikiai – ne tik sveikos, maistingos, bet ir labai skanios kruopos, tačiau tam didelės
Kiek laiko virti kiaušinius ir kaip tai padaryti? Tai klausimas, kuris dažnai kyla, kai
Ryžių košė – puikus pusryčių patiekalas, arba garnyras prie mėsos ir žuvies. Anksčiau ar
Raugo receptas! Skirsite po 5 minutes 5 dienas iš eilės ir užsiauginsite savo augintinį.
