Karšti patiekalai
Varškės apkepas – skanus, purus ir labai sveikas patiekalas. Geriausias receptas – kai gaminama iš naminės
Vištiena saldžiarūgščiai („kinietiškai“) yra labai lengvai pagaminama. Šiam receptui naudojami tik patys paprasčiausi ir
Bulviniai blynai – tradicinis baltarusių patiekalas iš tarkuotų bulvių. Skirtingose pasaulio virtuvėse sutinkami įvairiausi
Itališkas patiekalas spagečiai „Carbonara“ yra populiarus visame pasaulyje. Gaminant šį patiekalą, recepte nebūtina naudoti
Plovas – rytietiškos virtuvės patiekalas, kurio pagrindinis ingredientas yra virti ryžiai (išimtiniais atvejais kiti
Lazanija – makaronų lakštų apkepas kvadrato ar stačiakampio formos. Kiekviena italų šeimininkė žino dešimtis
Šnicelis yra bene garsiausias Vienos virtuvės patiekalas. Tikrasis šnicelis yra gaminamas iš plono keptos
Varškėčiai yra vienas populiariausių varškės patiekalų, kuris puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek vakarienei. Skaniausi